BRAND’S ESSENCE OF CHICKEN DAN PLUS MALAYSIA BERHAD BEKERJASAMA DALAM KEMPEN KESELAMATAN JALAN RAYA DI MUSIM PERAYAAN INI.

BRAND’S Essence of Chicken (BRAND’S) bekerjasama dengan PLUS Malaysia Berhad (PLUS) untuk melancarkan kempen ini, dimana BRAND’S dan PLUS berharap dapat mendidik dan mempromosikan tingkah laku pemanduan yang selamat sambil menggalakkan pengguna jalan raya untuk terus berwaspada semasa musim perayaan ini.

Semasa musim perayaan ini, PLUSRonda memainkan peranan penting dalam memastikan pengguna lebuh raya mempunyai perjalanan yang selamat dan lancar semasa musim perayaan. BRAND’S juga menunjukkan sokongan mereka kepada pasukan dengan menyediakan BRAND’S Essence of Chicken untuk membantu pegawai PLUSRonda kekal berwaspada dan bertenaga sepanjang syif kerja mereka sepanjang Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri dengan mudah dan selamat.

“Kami gembira dapat bekerjasama dengan BRAND’S Essence of Chicken dalam kempen BRAND’S x PLUS ‘Kekal Bertenaga dan Selamat, Di Mana Jua Anda Berada’ ini, yang bukan sahaja menghargai usaha gigih PLUSRonda kami tetapi juga mempromosikan keselamatan bersama. amalan memandu di kalangan awam. Ini adalah tempoh apabila keluarga berkumpul, sekolah ditutup, dan ramai rakyat Malaysia sedang berehat, dan semua orang mengambil bahagian dalam perayaan musim ini. Ia juga merupakan masa untuk berehat, mengisi semula dan berehat dengan sewajarnya. Adalah penting untuk mengingatkan pemandu supaya mengamalkan keselamatan jalan raya dan tidak secara melulu meletakkan nyawa pengguna jalan raya lain dalam bahaya,” Mohd Yusuf Abdul Aziz, Pengurus Besar Kanan Operasi, PLUS Malaysia Berhad.

Berehat untuk Menajamkan Minda dan Mengisi Badan – Sebagai sebahagian daripada mendekati masyarakat semasa musim perayaan ini, BRAND’S turut memberikan 50,000 botol Pati Ayam BRAND kepada pelanggan lebuh raya PLUS di R&R terpilih, termasuk PLUSRonda.

“Di BRAND’S, adalah satu keistimewaan untuk kami bekerjasama dengan PLUS kerana kami melihat kepentingan untuk memberi kembali kepada masyarakat dan bekerjasama untuk memacu keselamatan jalan raya bersama-sama. Ia juga tepat pada masanya kerana PLUSRonda baru-baru ini menyambut Hari PLUSRonda ke-33 mereka pada 1 April. Dengan pasukan PLUSRonda berada di atas jalan sepanjang masa, BRAND’S dapat membantu memberikan tenaga dan fokus terutama dalam tempoh berpuasa. Kami berbesar hati kerana dapat memberikan sokongan pengayaan kesihatan kepada pasukan PLUSRonda pada bila-bila masa mereka memerlukannya. Kami memahami pentingnya sentiasa berwaspada semasa memandu, terutamanya apabila menempuh jarak yang jauh. Essence of Chicken kami direka untuk memberikan rangsangan tenaga dan kejelasan mental yang cepat untuk membantu pemandu kekal berwaspada dan fokus di jalan raya,” kata Rodney Tan, Pengarah Pemasaran Suntory Beverage. dan Food Malaysia.

PLUS dan BRAND’S menggalakkan pengembara untuk menyemak halaman Facebook PLUS Malaysia (www.facebook.com/PLUSMalaysiaBerhad/) dan halaman Facebook BRAND’S Essence of Chicken (www.facebook.com/BrandsMalaysia) untuk maklumat terkini mengenai Nasihat Waktu Perjalanan (TTA) musim perayaan. dan lalu lintas. Juga, lihat gerai BRAND’S x PLUS Kekal Bertenaga Dan Selamat Di Mana Jua Anda Berada di sepanjang lebuh raya PLUS, yang akan dikongsi di media sosial untuk pengembara mengambil kit untuk membantu meningkatkan mereka semasa perjalanan lewat malam dan awal pagi mereka.

Perkongsian ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan BRAND untuk memberi impak positif kepada komuniti. BRAND’s komited untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan pengembara serta mengingatkan mereka tentang keselamatan jalan raya semasa musim perayaan. BRAND’S berharap kempen ini bukan sahaja mengingatkan pengembara tentang kepentingan amalan pemanduan yang selamat tetapi juga menghargai peranan yang dimainkan oleh PLUSRonda dalam memastikan keselamatan semua pengguna lebuh raya sepanjang tempoh perayaan ini

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *