Honda Rebel Kini Dengan Warna Baru Di Pasaran.

Buat pertama kalinya membuat penampilan pertama di Malaysia pada 2017, Honda REBEL memberikan motosikal gaya bobber yang kelihatan ‘mudah’ dan ‘ringkas’. Seperti namanya, kedudukan tunggangan yang santai dan semula jadi telah menjadi gaya bagi penunggang untuk menyalurkan ‘Rebel’ dalaman mereka.

REBEL’S masih dikuasakan oleh enjin 471cc 8-injap, penyejuk cecair selari dua silinder yang memberikan tork hujung bawah yang kuat dan penghantaran kuasa linear yang lancar. Honda Rebel memberikan tork maksimum 43.3Nm tork @ 6,000rpm digabungkan dengan kuasa puncak 34kW @ 8,500rpm. Rebel juga ramping dengan ketinggian tempat duduk yang rendah menjadikan tunganggang motosikal ini denan mudah dikendalikan dalam gear rendah.

Ciri-ciri lain seperti klac Slipper dan Sistem Brek Anti-Kunci (ABS) memberikan penunggang lebih keseronokan semasa dijalanraya dan keyakinan semasa berhenti. Untuk 2023, Honda Rebel didatangkan dalam cat baharu, iaitu Mat Gunpowder Black Metallic, Candy Diesel Red dan Pearl Smoky Grey.

Harga yang di tawarkan adalah RM 33,899.00. 

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *