Proton Exora Black Edition Direka Untuk Keluarga

Proton Exora – MPV Direka untuk Keluarga Malaysia
Memilih kereta untuk sesuai dengan seisi keluarga amat penting masa kini. Selalunya keputusan pembelian mengambil kira keperluan masa yang dihabiskan dan saat-saat yang dikongsi semasa bersama seisi keluarga dengan kereta. Setiap keluarga Malaysia mempunyai versi perjalanan nostalgia sendiri dan kisah balik kampung.Sesuai dengan penampilan Proton Exora, 7 tempat duduk ianya memberikan banyak ruang untuk keluarga, makanan, beg, dan apa sahaja yang mungkin anda perlukan untuk perjalanan atau menjalankan tugas.

Sekiranya anda berada di pasar untuk mendapatkan kereta yang paling digambarkan sebagai mesra keluarga, maka Proton Exora mungkin adalah apa yang anda cari. Sekiranya anda mahukan sesuatu yang sedikit lebih bergaya, Exora Black Edition adalah jawapannya.

Kini ia muncul dengan bahagian luar hitam yang elegan dengan aksen emas, menarik perhatian anda. MPV dilengkapi dengan tempat duduk kulit hitam dan monitor di atas bahagian dalam bumbung, sesuai untuk memberikan hiburan kepada anak-anak di semasa perjalanan jauh.

MPV yang boleh dipercayai untuk keluarga anda dan keselesaan memainkan peranan utama. Dibuktikan oleh Malaysia Book of Records untuk ‘The Most People in MPV’, Proton Exora 7 tempat duduk adalah contoh utama kenderaan yang mempunyai ruang untuk semua orang dan barang-barang mereka. Bukan hanya lapang, ia juga dilengkapi dengan ventilasi pendingin udara untuk ketiga-tiga baris untuk memastikan semua orang selesa dan sejuk sepanjang pengembaraan.

Dengan peningkatan terbarunya, kenderaan pelbagai guna (MPV) merangkumi slogan “Intelligence That Moves” dengan sistem infotainment pintar khas Proton dan ciri kelas pertama. Anda akan dapat menyuarakan arahan dan mempunyai navigasi, streaming muzik dalam talian, telefon pintar, dan sambungan Wifi. Di bahagian keselamatan, Exora di lengkapi dengan beg udara berganda, (Anti-lock Braking System) ABS dengan (Electronic Brakeforce Distribution) EBD dan Electronic Stability Control, Sensor Parking Belakang dengan Kamera.

Proton Exora adalah pilihan yang sangat baik, bukan sahaja anda dan keluarga akan mengalami keselesaan sepanjang perjalanan nanti.