SHELL MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU PENJAGAAN KERETA

Shell dengan bangganya telah memperkenalkan rangkaian penjagaan terbaru kereta berkualiti tinggi, ianya direka untuk meningkatkan pengalaman pemanduan untuk pengguna pada setiap perjalanan dengan penuh keyakinan dan gaya. Memfokuskan pada prestasi dan estetika, produk baharu ini memperkasakan pemacu untuk memandu dengan bangga, mengetahui kenderaan mereka dimanjakan dengan penjagaan yang terbaik.

Sebagai inisiatif pertama dalam siri perkhidmatan penjagaan kereta yang dilancarkan oleh Shell, pasukan itu telah menghasilkan dengan teliti rangkaian produk penjagaan kereta berkualiti tinggi yang menjamin hasil yang unggul pada setiap satu produk adalah bukti kepakaran dan dedikasi Shell selama bertahun-tahun terhadap kualiti.

“Kami memulakan tahun ini dengan melancarkan bahan api terbaik kami, memberikan tambahan 15 kilometer bagi setiap tangki penuh, kini dalam perjalanan berterusan kami untuk menjadi Better by Far, kami bercita-cita untuk menjadi destinasi sehenti untuk semua keperluan pelanggan kami dengan pelancaran produk penjagaan kereta baharu kami. Rangkaian penjagaan kereta terkini kami adalah produk bukti dedikasi ini, dengan menangani semua keperluan pelanggan kami dan meningkatkan pemanduan harian mereka dengan kepuasan dan keseronokan,” kata Seow Lee Ming, Pengurus Besar of Mobility, Malaysia.

“Dengan produk kejuruteraan tepat Shell, penyelesaian yang tepat untuk keperluan kereta anda adalah tidak hit-and-miss lebih lama. Kami sedang dalam misi untuk menyampaikan pengalaman pemanduan yang terbaik, dan keyakinan selepas menjaga kenderaan anda. Komitmen ini menekankan dedikasi Shell untuk menyediakan pengalaman pelanggan yang luar biasa yang meningkatkan setiap pemanduan,” tambah Lee Ming.

Siri produk Penjagaan Kereta Shell baharu terdiri daripada enam produk pembersihan dalaman dan luaran yang berbeza boleh didapati di stesen Shell. Rangkaian produk termasuk:

Produk Luaran

Produk pembersihan luaran seperti Shell Car Shampoo, Shell Car Shampoo dan Wax, Shell Speedwax, berkesan dalam memerangi karat, menghapuskan sisa minyak dan gris, dan memberikan kilauan yang menakjubkan pada kenderaan anda.

Produk Dalaman Kain Microfibre Shell, pembersih kulit Shell dan pembersih dalaman Shell berkesan membersihkan  kenderaan anda, pastikan ia bebas daripada kuman dan selamat untuk keluarga. Rangkaian penuh produk penjagaan Kereta Shell kini boleh didapati di stesen Shell di seluruh Semenanjung dan tidak lama lagi akan tiba di stesen Shell di Malaysia Timur. Untuk masa terhad sahaja, pelanggan boleh nikmati diskaun 20% digunakan u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *