TRIUMPH MOTORCYCLES MALAYSIA MENGALU-ALUKAN GENE ADVANCE SDN BHD SEBAGAI PENGEDAR  BARU WILAYAH TENGAH

Triumph Motorcycles Malaysia berbesar hati mengalu-alukan GENE Advance Sdn Bhd sebagai pengedar  yang baharu untuk wilayah tengah. Akan dibuka pada penghujung Mac 2022, pengedar baharu itu terletak di Welly Advance Bikers’ kemudahan sedia ada di Batu Caves, Kuala Lumpur, dan cawangan baharu itu akan menempatkan bilik pameran, perkhidmatan pusat, dan memenuhi jualan alat ganti dan barangan.

Pelantikan ini menjadikan bilangan kedai utama Triumph Motorcycles Malaysia dan selepas jualan pusat servis kepada enam, diterajui oleh bilik pameran utamanya di Petaling Jaya dan disokong oleh cawangan di Pulau Pinang pulau, Auto City Juru, Johor Bahru dan Kota Kinabalu. “Orang penting di belakang GENE Advance dan Welly Advance Bikers adalah kuat dan sangat dihormati dan adalah pengedar motosikal yang berwibawa. Hanya yang terbaik akan dilakukan untuk pemilik Triumph Motosikal dan kami yakinlah bahawa GENE Advance akan menyumbang dengan ketara ke arah menyokong jenama dan pelanggan kami,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Fast Bikes Sdn. Bhd Dato’ Razak Al Malique Hussain.

Motoradic Sdn Bhd ialah Pengimport Rasmi Eksklusif Motosikal Triumph di Malaysia, dan syarikatnya anak syarikat Fast Bikes Sdn Bhd ialah Pengedar Rasmi Eksklusif Motosikal Triumph. “Triumph Motorcycles mempunyai koleksi motosikal yang sangat pelbagai, dan kami mengharapkan pengembaraan dan model pelancongan untuk melakukannya dengan sangat baik, begitu juga dengan rangkaian moden yang canggih dan diingini klasik yang merupakan motosikal abadi,” kata Eugene Ngo Ting Jun, Pengurus Besar Gene Advance Sdn Bhd.

Mula-mula ditubuhkan pada tahun 1902 dan diiktiraf kerana reka bentuk asli, perwatakan, karisma yang digabungkan dengan sempurnadan prestasi, Triumph Motorcycles ialah pengeluar motosikal terbesar British dan mempunyai sekitar 620 peniaga di seluruh dunia. Triumph Motorcycles kini membina 65,000 motosikal setahun, dengan kesemuanya model pengeluaran volum yang dibina di Thailand dan motosikal prototaip  dan pembuatan motosikal mewah mewah seperti motosikal Triumph Factory Custom (TFC) yang dibina di Hinckley kilang di United Kingdom.

Untuk maklumat lanjut, hubungi Triumph Motorcycles Malaysia di talian 03-7960 9007; layari laman web kami di www.triumphmotorcycles.com.my dan ikuti halaman Facebook kami di Triumph MotorcyclesMalaysia  atau kunjungi mana-mana bilik pameran di Petaling Jaya, Pulau Pinang, Auto City Juru, Johor Bahru, Kota Kinabalu dan Batu Caves (dibuka tidak lama lagi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *