Triumph Motorcycles Mengumumkan Program lanjutan Waranti untuk Para pelanggan Terjejas

Triumph Motorcycles, nama yang terkenal dalam industri motosikal, dengan sukacitanya telah mengumumkan program lanjutan jaminan motosikal untuk pelanggan mereka tempoh tamat waranti terjejas semasa tempoh peralihan pengedar antara Januari dan April 2023. Memahami kepentingan kepuasan pelanggan dan sokongan selepas jualan, pihak Triumph Motosikal telah mengambil inisiatif ini untuk memastikan semua pemilik yang terjejas menerima waranti liputan yang patut mereka terima. Program lanjutan jaminan akan memberikan tambahan 6 bulan perlindungan waranti sepanjang baki tahun 2023.

“Kami menghargai pelanggan kami dan ingin menangani sebarang kebimbangan atau kesulitan yang disebabkan semasa tempoh peralihan pengedar, dengan melanjutkan jaminan untuk pelanggan yang terjejas, kami berhasrat untuk menyediakanmereka dengan ketenangan fikiran dan menunjukkan komitmen kami terhadap pengalaman pemilikan mereka.”Juan, Pengarah Eksekutif Kumpulan Didi. Untuk memanfaatkan lanjutan jaminan, pelanggan mesti mengisi borang khusus pada laman web Triumph Motorcycles. Borang tersebut memerlukan pelanggan memberikan butiran basikal mereka dan maklumat hubungan di https://forms.gle/SVpmNVkgPthQRLan6 Pasukan Triumph Motorcycles kemudiannya akan menghubungi pelanggan secepat mungkin untuk mengesahkan lanjutan jaminan dan berikan arahan selanjutnya.

Triumph Motorcycles berbangga dengan memberikan motosikal berkualiti tinggi dan luar biasa khidmat Pelanggan. Program lanjutan jaminan mencerminkan dedikasi syarikat untuk memastikan kepuasan pelanggan dan mengukuhkan komitmennya untuk berdiri di belakang produknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *