Alami Penjagaan Kereta Tanpa Tandingan dengan produk Armor Armor All® Auto Care

Alami pengalaman penjagaan kereta yang terbaik dengan produk Armor All® terbaharu, siri Extreme Shield™ +Ceramic. Rangkaian produk penjagaan Armor All memberikan perlindungan, kilauan dan penjagaan yang terunggul yang akan mengubah cara anda menjaga dan menyelenggara kenderaan anda.

Armor All® adalah sebahagian dari portfolio Energizer Holdings Inc, dan telah dilancarkan buat pertama kalinya di Malaysia pada 2021. Armor All® telah menjaga kenderaan bersih dan terlindung sejak 1962. Pemilik kereta boleh yakin untuk mencapai hasil penjagaan premium secara konsisten dengan produk-produk daripada penjagaan luaran, roda dan tayar, cermin depan dan kaca, kepada papan pemuka dan produk pembersihan kulit.

Produk Armor All® telah diformulasi dengan mengambil kira kemudahan untuk menggunakan produk, membolehkan pemilik kereta untuk mencapai hasil seperti profesional di rumah mereka sendiri. Tidak kira sama ada anda peminat kereta berpengalaman atau pemilik kereta kali pertama, produk Armor All® direka untuk membantu anda mengekalkan kenderaan anda dalam keadaan terbaik.

“Di Armor All®, kami memahami bahawa setiap pemilik kereta ingin memastikan kereta mereka kelihatan terbaik. Menjaga kenderaan anda seharusnya menjadi pengalaman yang bermanfaat dan mudah untuk mencapai hasil profesional di rumah – seperti yang dijanjikan oleh slogan ‘Dengan mudah tampak baik’ . Kami teruja untuk mengembangkan rangkaian penawaran produk kami di Malaysia dengan siri Extreme Shield™ +Ceramic. Dengan tambahan terbaharu kepada keluarga Armor All® di Malaysia, pemilik kereta akan mempunyai pelbagai pilihan produk untuk dipilih. memenuhi keperluan mereka dan membolehkan mereka mencapai keputusan peringkat profesional,” kata Diane Lee, Pengarah Perniagaan untuk Malaysia dan Singapura, Energizer Holdings Inc.

Tambah beliau, “Kami telah memilih rangkaian luas produk auto ini untuk pelanggan kami di Malaysia dan ingin menawarkan pemilik kereta peluang untuk meningkatkan rutin penjagaan kereta mereka dan mengalami hasil luar biasa yang dihasilkan oleh produk kami pada harga yang berbaloi.”

Penjagaan yang tiada tandingan dengan Armor All® dengan rangkaian Extreme Shield +Ceramic

Sama ada cucian kereta seramik, pembersih roda seramik ataupun yang lain, produk siri Extreme Shield™ + Ceramic baharu semuanya telah dirumus dengan teknologi hidrofobik +Ceramic yang kalis kotoran atau air untuk membantu mencipta penghalang pelindung yang tidak kelihatan dengan hasil yang tahan lama untuk kenderaan. Produk ini menawarkan perlindungan yang dipertingkatkan untuk kenderaan anda daripada kotoran dan sinaran UV, manik air yang dipertingkatkan yang memastikan kenderaan lebih bersih lebih lama di antara basuhan dan kesan tahan lama yang membantu memastikan kereta anda kelihatan terbaik untuk masa yang lebih lama.

Rangkaian produk yang ada di Malaysia termasuk Extreme Shield™ + Ceramic Wheel Treatment and Cleaner yang membersihkan dan menjaga sambil meninggalkan penghalang yang tidak kelihatan yang membantu roda kekal bersih lebih lama. Extreme Shield™ + Ceramic Spray Coating juga membantu menolak air untuk perlindungan maksimum, manakala Extreme Shield™ + Ceramic Car Wash  membantu untuk air menjadi manik dengan lebih baik sambil meningkatkan kilauan kereta. Produk terakhir, Extreme Shield™ + Ceramic Glass Treatment and Cleaner memberikan luaran kereta anda sentuhan tambahan dengan menjadikan cermin hadapan kereta anda jelas dan terang dengan lebih lama.

Extreme Shield™ + Ceramic Car Wash 520ml berharga RM 82.00, Extreme Shield™ + Ceramic Glass Treatment and Cleaner 500ml berharga RM 46.90, Extreme Shield™ + Ceramic Wheel Treatment and Cleaner 500ml berharga RM 71.90 dan Extreme Shield™ + Ceramic Spray Coating 500ml berharga RM 75.00.

Siri Extreme Shield™ +Ceramic dan produk-produk automotif Armor All® boleh didapati di kedai-kedai utama di seluruh negara, seperti Ace Hardware, Aeon, Lotus’s dan banyak lagi. Pelanggan juga boleh membeli produk-produk ini di platform e-dagang Shopee dan Lazada. Untuk informasi lanjut dan untuk untuk meneroka rangkaian penuh produk premium Armor All®, layari https://www.armorall.com/my/  atau berhuubung melalui Facebook di www.facebook.com/ArmorAllMY/.