Boon Siew Honda Mengumumkan Warna Baharu Untuk Honda Gold Wing

Boon Siew Honda mengumumkan warna baharu untuk Honda Gold Wing Tour. Pada tahun 2023 ini dengan warna baharu, Graphite Black. Gabungan penutup enjin coklat dan warna baharu menjadikan enjin enam silinder yang disejukkan cecair, 1833cc, 4-lejang, SOHC 24-injap, lawan mendatar kelihatan lebih agresif. Dioptimumkan untuk saiz, enjin enam silinder rata 24V dapat memberikan tork dan penghantaran kuasa dengan lancar. Jentera itu masih menghasilkan kuasa puncak 93kW pada 5,500rpm dan tork puncak 170Nm pada 4,500rpm. Enjin dan casis direka secara sekali, untuk menggerakkan kedudukan tunggangan ke hadapan dan mencipta motosikal yang lebih padat.

Honda Gold Wing ini didatangkan dengan Honda Selectable Torque Control (HSTC) mengekalkan cengkaman roda belakang dan menampilkan DCT 7-kelajuan, dengan rasa klac, kelajuan anjakan dan julat rpm anjakan atas/bawah yang disesuaikan khusus untuk setiap mod tunggangan. Sistem maklumat Gold Wing yang hebat dan terdiri daripada skrin TFT 7-inci yang mengasyikkan di mana anda boleh mengurus setiap sistem – termasuk Android AutoTM dan Apple CarPlayTM – serta Bluetooth dan mod menunggang. Sistem navigasi mempunyai girocompass, untuk panduan berterusan dalam terowong panjang, manakala sistem audio dan pembesar suara ringan mempamerkan kualiti bunyi yang dipertingkatkan.

Honda Gold Wing sememangnya diiktiraf kerana kapasiti penyimpanannya barang yang besar. Kotak atas meningkat kepada 61L, yang membolehkan penyimpanan 2 topi keledar muka penuh yang besar. Terdapat 60L lagi di antara kedua-dua pannier, menyediakan kapasiti yang mencukupi untuk pejalanan jauh untuk mengembara. Keselesaan pembonceng 23 sudut untuk sokongan belakang – dan bahan sintetik baharu yang mewah untuk kedua-dua tempat duduk hadapan dan belakang – memastikan masa yang lama untuk pembonceng dan penunggang sama. Honda Gold Wing Tour 2023 tersedia secara eksklusif dalam warna Graphite Black. Grafit Hitam.

Graphite BlackRM210,888

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *