Chevron Malaysia Telah Melancarkan Program Caltex Rewards

Chevron Malaysia Limited (“Chevron”), yang memasarkan jenama runcit Caltex™ di Malaysia, hari ini melancarkan program terbaharunya iaitu Caltex Rewards. Terletak pada aplikasi CaltexGO mereka, Caltex Rewards membolehkan pelanggan mengisi minyak, membayar minyak, mengumpul mata dan menebus pelbagai jenis ganjaran dalam transaksi yang sama. Program ini tersedia di semua stesen servis Caltex® di Malaysia untuk membawa pengalaman penjanaan yang lebih mudah dan bermanfaat.

Dean Gilbert, Pengerusi Negara Chevron Malaysia Limited berkata, “Bagi pemandu di Malaysia, mengisi minyak adalah tugas rutin yang melihat mereka kerap ke stesen servis. Cadangan yang Caltex Rewards tawarkan hanyalah untuk bagaimanakah anda ingin mendapat ganjaran setiap kali anda mengisi minyak? Tiada kos tambahan, tiada perbelanjaan minimum dan tiada kerumitan langsung. Caltex Rewards membolehkan pemandu memperoleh mata setiap kali mereka mengisi minyak tanpa mengira jumlahnya. Bermakna tidak kira jika anda menambah petrol bernilai RM5 atau RM105, anda boleh menebus mata tersebut dengan segera.” Caltex Rewards ialah program utama untuk memacu aspirasi pertumbuhan Chevron Malaysia Limited dan berhubung dengan pelanggan 24/7 di Malaysia, tambahnya.

Caltex Rewards serba baharu yang menawarkan pengalaman pengguna yang berfungsi dan lancar, sama ada melalui aplikasi mudah alih CaltexGO, atau laman web dan dalam kedai Caltex, serta ganjaran susun atur ihsan rakan kongsinya yang termasuk FamilyMart, Lotus’s dan Grab. Ganjaran program telah disesuaikan untuk memenuhi keutamaan pemandu Malaysia yang membuat pelbagai tawaran menarik untuk menggunakan mata. Selain itu, mata boleh digunakan untuk mendapatkan diskaun daripada pembelian bahan api. Ahli Caltex Rewards akan dapat memilih daripada pelbagai jenis ganjaran daripada penebusan bahan api kepada e-baucar daripada rakan kongsi katalog ganjaran kami di mana butiran boleh didapati dalam apl CaltexGO atau tapak web Caltex.

Pemandu boleh mendaftar untuk Caltex Rewards melalui aplikasi mudah alih CaltexGO, laman web Caltex atau di mana-mana stesen servis Caltex di Malaysia. Ahli baharu yang mendaftar melalui laman web atau aplikasi mudah alih akan menerima 500 mata alu-aluan (bernilai RM5) semasa pendaftaran. Ahli kini boleh mempercepatkan perolehan mata dengan 2 mata Caltex Rewards untuk setiap 1 liter yang dibelanjakan untuk bahan api. Pengguna juga boleh menantikan bonus hari jadi sebanyak 500 mata Caltex Rewards yang akan diberikan kepada semua ahli setiap tahun. Apl mudah alih CaltexGO tersedia untuk dimuat turun di App Store (untuk pengguna iOS) dan Google Play Store (untuk pengguna Android).

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *