Ducati APAC Mengumumkan Acara Ducati Adventure Tours Bersama Ducati DesertX

Ducati Asia Pasifik hari ini telah mengumumkan permulaan acara dan pengalaman terbarunya yang dipanggil Ducati Adventure Tour, di Thailand. Jelajah Pengembaraan Ducati selama 6 hari, satu daripada ekspedisi yang menarik akan membolehkan penunggang menyelami warisan dan budaya Thailand yang kaya, semasa menunggang bersama motosikal Ducati DesertX di atas jalan tar yang terbaik yang wujud di sana. Semua penunggang yang mengambil bahagian ini akan dibimbing oleh wakil Ducati professional dan disokong oleh pasukan pengendali DART ASIA.

Motosikal Adventura serba boleh ini dilengkapi dengan roda hadapan 21 inci dan roda belakang 18 inci, DesertX baharu yang direka untuk pengendalikan di segala bentuk rupa muka bumi walaupun keadaan permukaan yang paling mencabar. Pembangunan yang di lakukan dengan berdedikasi digabungkan dengan kepakaran mereka di jalan raya, Ducati telah menghasilkan satu yang responsif terhadap model motosikal merreka Desert X yang boleh bergerak dengan selesa di semua jenis permukaan denai dengan meluncur dengan baik di jalanraya ini sebagai satu tanda aras penjelajah mereka di seluruh dunia.

 “Dengan pengalaman menunggang Ducati yang sangat berjaya seperti Track Days pada tahun lepas, kami gembira untuk memulakan satu lagi babak dalam pengalaman Ducati, dengan menganjurkan Ducati Adventure Tours untuk Ducatisti merasai intipati sebenar pengembaraan di Thailand bersama jentera Ducati Desert X yang luar biasa ini. Dengan pengalaman pengembaraan ini yang dianjurkan dengan berjaya ianya telah mengambil kira setiap penunggang yang cenderong ke arah menunggang dengan minat yang semakin meningkat dengan semangat bersama Ducati. Dengan setiap Jelajah acara  pengembaraan Ducati, kami terus akan menyasarkan gaya hidup dan pengembaraan dengan  menyediakan Ducati premium satu pengalaman mewah untuk meningkatkan lagi kecintaan pelanggan Ducati terhadap Ducati!” kata Marco Biondi, Naib Presiden, Jualan dan Pemasaran di Ducati Asia Pasifik.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *