Boon Siew Honda Terkini Telah Memperkenalkan Warna Baharu untuk Skuter Popular X-ADV

Boon Siew Honda memperkenalkan warna baharu skuter popular mereka dengan gaya  pengembaraan X-ADV kepada penunggang Malaysia. Sejak 2018, Honda X-ADV telah berjaya  mengumpul minat peminat X-ADV dalam kalangan penunggang motosikal yang mencabar sambil menawarkan bentuk keseronokan dan moden yang baharu ciri-ciri di Malaysia.

Honda X-ADV kini boleh didapati dalam warna Shasta White. Warna baru menjadikan motosikal ini kelihatan lebih elegan dan meningkatkan rupa hadapan yang agresif apabila digandingkan dengan ciri-ciri terkenal dual Lampu utama LED dan Lampu Siang yang menakjubkan. Seperti versi sebelumnya, X-ADV dilengkapi dengan konsol instrumen digital, lampu belakang LED dan cermin depan boleh laras lima Langkah yang boleh menyesuaikan diri dengan cepat memberikan kemudahan untuk penunggang yang melakukan perjalanan jarak jauh.

Jentera itu masih menghasilkan kuasa daripada 745cc yang mematuhi Euro 5, penyejuk cecair, berkembar selari enjin yang disambungkan ke kotak gear DCT 6-kelajuan. Jentera ini menjana kuasa maksimum 43kW @ 6,750rpm dan 69Nm @ 4,750rpm tork puncak. Ciri Dual Clutch Transmission (DCT) diiktiraf sebagai keistimewaan untuk X-ADV. Keselamatan ciri-ciri X-ADV termasuk brek cakera pada kedua-dua roda hadapan dan belakang, bersama-sama dengan Honda Kawalan Tork Boleh Dipilih (HSTC) dan ABS untuk memberikan sistem brek pengalaman yang mengasyikkan. Digabungkan ke dalam panel paparan TFT 5-inci X-ADV disertakan Suara Telefon Pintar Honda Sistem kawalan (HSVCS). Ia menghubungkan penunggang ke telefon pintar mereka semasa bergerak dan membenarkan pengurusan suara panggilan telefon, e-mel, muzik dan navigasi.

Honda X-ADV 2023 boleh didapati dalam tiga pilihan warna – Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Deep Mud Grey dan warna baharu Shasta White. Shasta White (New) Mat Ballistic Black Metallic Pearl Deep Mud Gray.Harga yang ditawarkan adalah RM68,899.00. Skuter premium pilihan Enjindotcom …

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *