Ducatisti dari seluruh dunia memanaskan enjin mereka untuk acara kedua edisi “We Ride As One”

Pada hari Sabtu 6 Mei nanti program “We Ride As One” akan Kembali, acara global Ducati di mana komuniti Ducatista di setiap bandar boleh bertemu, berkumpul dan meraikan semangat mereka untuk jenama Ducati khasnya. Ini adalah edisi kedua format yang muncul untuk persiapan Minggu Ducati sedunia 2022, berikutan kejayaan perhimpunan pertama, menjadi janji temu pada kalendar untuk hari Sabtu pertama pada bulan Mei. Peminat akan berkumpul di pengedar Ducati di seluruh dunia untuk menunggang bersama dalam pelbagai perarakan yang, akan mewarnai jalan-jalan setiap bandar dan membuat setiap Ducatista bangga kerana tergolong dalam keluarga Ducati yang hebat.

Pengedar Ducati, dengan sokongan Ducati Official Clubs (DOC), sedang berusaha untuk mencipta program yang unik dan berbeza untuk setiap lokasi. Sebagai contoh, di Rom (Itali) Ducatisti akan mengambil bahagian dalam perarakan yang menakjubkan di pusat bandar bersejarah yang diketuai oleh Pasukan Ducati Lenovo penunggang, Enea Bastianini. Di Kawasaki (Jepun), peminat akan menunggang bersama ke tempat khas, Hakone Muzium Kaca Venetian, di mana mereka akan menikmati makan tengah hari di dalam Muzium dengan pemandangan indah Gunung Fuji. Di Rennes (Perancis) para peserta akan menunggang bersama keluar ke teluk Mont Saint Michel yang indah. Ducati dari Bogota dan Medellin (Colombia) akan memulakan perjalanan dari bandar masing-masing untuk menyertai separuh jalan dan buat majlis makan malam bersama-sama.

Ini hanyalah sedikit daripada banyak perkara dan aktiviti yang akan berlaku di seluruh dunia. Ducati akan dapat menyertai “We Ride As One” juga (tetapi bukan sahaja) di London, Dublin, Madrid, Tokyo, Avignon, Munich, Shanghai, Dubai, Rio de Janeiro, Milan, New Delhi, Bangkok, Amsterdam, Brussels, Sidney dan banyak bandar lain di dunia. Saluran Instagram rasmi Ducati akan melaporkan berita di seluruh dunia, berkongsi dalam ceritanya imej dan video menarik konvoi dan perjumpaan dengan hashtags #WeAreDucati #WeRideAsOne. Temujanji pada 6 Mei di pengedar Ducati, untuk melihat keghairahan dan mengalami sendiri pada hari yang tidak dapat dilupakan dikelilingi oleh komuniti yang mempunyai minat yang sama untuk dua roda dan untuk jentera merah Borgo Panigale. Semua Ducatisti dijemput untuk menghubungi atau pergi ke pengedar dipercayai mereka untuk mengetahui tentang inisiatif tempatan.

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *