Evolusi Bertenaga Ducati Malaysia Memperkenalkan DesertX Berevolusi Pada 2023 Menampilkan Livery serba baharu

Sejak ianya dilancarkan awal tahun ini, Ducati’s DesertX telah berjaya di luar jangkaan sebagai pesaing superlatif dalam pengembaraan segmen (ADV) . Untuk tahun 2023, DesertX telah bersedia untuk mengujakan peminat dan penunggang dengan RR22 serba baharunya livery. Pada asalnya bertujuan sebagai warna eksklusif sekali sahaja untuk kerjasama pada hari trek bersama Audi  dan bekas bintang MotoGP Danilo Petrucci di Sardinia, livery RR22 meningkatkan DesertX ke tahap gaya dan prestasi baharu.

Di inspirasikan daripada Audi RS Q e-tron – kenderaan pacuan elektrik yang yang mengagumkan di rali Dakar dengan empat kemenangan peringkat dan keputusan podium 14 peringkat yang Livery RR22 ialah karya visual yang dihasilkan oleh pereka Ducati’s Style Center. DesertX kini dihiasi dengan skema warna hitam, kelabu dan merah yang menawan, menampilkan grafik yang telah memberi satu penghormatan kepada teknologi canggih Audi RS Q e-tron. Reka bentuk yang menakjubkan adalah dilengkapkan dengan warna merah yang menyerlah disepadukan ke dalam pelana hitam, menambah sentuhan tambahan.

Di bawah livery yang luar biasa, Ducati DesertX RR22 mengekalkan ciri-cirinya yang terkenal, dikuasakan oleh enjin Testastretta 937cc yang boleh dipercayai, memberikan kuasa 110 hp. Dengannya Tayar 21″/18″, pelepasan tanah yang mencukupi, dan suspensi depan dan belakang 9.1″/8.7″ yang memudahkan perjalanan, DesertX menyediakan keupayaan yang tiada tandingan untuk menakluki mana-mana rupa bentuk muka bumi. Ini juga dilengkapi dengan rangkaian lengkap alat bantu penunggang terkini DesertX dan Sistem brek Brembo.

Liveri RR22 menyertai skema warna Star White Silk asal yang mengiringi Pelancaran awal DesertX, memperluaskan lagi pilihan untuk penunggang yang mencari yang gaya tersendiri dan pengalaman pengembaraan peribadi mereka. Kedua-dua variasi ini akan dipamerkan di bilik pameran Ducati terpilih . Pilihan Star White Silk berharga RM112,900.00, manakala RR22 Matt Saturn Grey baharu varian berharga RM115,900.00. Pemilikan Lebih Pantas, Lebih Mudah dengan Pembiayaan Kredit Ducati Corse Semua model Ducati dan Scrambler Ducati akan disediakan untuk pemilikan melalui model eksklusif pilihan pembiayaan – Ducati Corse Credit. Pelan pembiayaan menggabungkan ciri-ciri yang membuat Pemilikan Ducati lebih lancar:

• Dibuat khusus untuk motosikal Ducati dan Scrambler

• Skim pembayaran balik yang fleksibel

• Kelulusan yang lebih pantas

• Kadar faedah serendah 4.88%

• 10% pilihan bayaran muka

Untuk menerima kemas kini tepat pada masanya dan untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang jenama, produk dan produk Ducati , ikuti Ducati Malaysia di Facebook atau Instagram.segmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *