Festival Kebebasan 2023, Sempena dengan Pelancaran Generasi Ducati Scrambler Baharu 2023.

Bersedia untuk menghidupkan enjin Motosikal anda dan alami keseronokan kebebasan Festival  2023 yang sangat dinanti-nantikan, ekstravaganza hujung minggu yang penuh dengan keseronokan, gaya, dan adrenalin. Bersempena dengan pelancaran Scrambler Ducati Generasi 2023 Ikon motosikal Scrambler, Scrambler Nightshift, dan Scrambler Full Throttle di mana acara ini menjanjikan sesuatu yang tidak dapat dilupakan perayaan menunggang dengan semangat dan keperibadian gaya tersendiri.

Festival Kebebasan 2023 akan menjadi festival bertema yang unik yang berlangsung dari ke-4 hingga 6hb Ogos 2023 di The Square, Publika. Peminat Ducati, peminat motosikal, dan mereka yang ingin bersama-sama alami keseronokan akan berkumpul untuk menyelami dunia pengalaman motosikal.

“Festival Kebebasan Generasi seterusnya menandakan sambutan terbaharu bagi  ‘Land Of Joy’ Scrambler yang semakin berkembang. Scramblers generasi seterusnya ini terus meningkatkan penanda aras keseronokan dan keperibadian, dan kami amat berbesar hati untuk bekerjasama dengan rakan kongsi yang dihormati dalam menjayakan festival ini.” – Dennis Michael, Ketua Operasi Pegawai Ducati Malaysia Kerjasama dengan jenama terkenal akan menguatkan lagi suasana perayaan, dengan setiap jenama mempamerkan persembahan mereka di gerai yang dipilih khas. Berikut adalah gambaran yang luar biasa jenama yang mengambil bahagian:

• Hilangkan dahaga anda dan cas semula dengan pelbagai minuman bertenaga ihsan daripada Tenaga Monster dan Kopi Costa.

• Saksikan seni tukang indah jam tangan Tissot dalam jam tangan eksklusif showcase.

• Temui trend dan gaya terkini dalam cermin mata dengan pameran oleh Carrera.

• Alami teknologi canggih tayar Pirelli dalam pameran tayar yang mencengkam.

• Bersama dalam dunia gaya dan kreativiti dengan persembahan oleh orang yang dihormati Universiti Limkokwing.

Selain daripada kerjasama jenama yang bertenaga, Festival Kebebasan 2023 menjanjikan pelbagai sorotan yang menggembirakan:

Pameran Scrambler antara yang pertama menyaksikan pelancaran rangkaian Scrambler Next-Gen 2023 – The Ikon Scrambler, Scrambler Nightshift dan Scrambler Full Trottle. Alami reka bentuk yang canggih, prestasi berkuasa dan inovasi tiada tandingan motosikal ikonik ini .Promosi barangan, pakaian dan aksesori Scrambler Ducati di samping pelancaran rangkaian Scrambler baharu, Scrambler Ducati akan mengadakan tawaran masa terhad untuk barangan, pakaian dan aksesori Scrambler Ducati secara eksklusif untuk Pesta Kebebasan ini.

Harga untuk Scramblers “ Next Gen” boleh didapati di pengedar Scrambler Ducati di seluruh Malaysia. Ikon Scrambler sedia untuk pemilikan daripada RM62,900.00, manakala Scrambler Nightshift dan Scrambler Full Throttle boleh didapati dengan harga RM69,900.00 secara individu. Mari bersama meraikan kegembiraan Festival Kebebasan 2023!  pada 4 hingga 6 Ogos 2023 di The Square, Publika!

Untuk menerima kemas kini tepat pada masanya dan untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang jenama, produk dan produk Ducati acara, ikuti Ducati Malaysia di Facebook atau Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *