GOODYEAR MALAYSIA TELAH MELANCARKAN GANJARAN KEPADA PELANGGAN MELALUINYA KEMPEN ‘MENANG-A-KERETA’.

KUALA LUMPUR, 06 Januari 2022 – Goodyear Malaysia melancarkannya Kempen ‘Win-a-Car’ tahun lalu untuk mempromosikan keselamatan di kalangan pelanggannya, dalam sempena pemansuhan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan Larangan perjalanan antara negeri. Kempen ini berlangsung dari 15 April hingga 18 September 2021 dan diakhiri dengan pemilihan tiga pemenang hadiah utama memandu rumah dalam Perodua Ativa serba baharu.

Alex Ng, Pengarah Urusan Goodyear berkata, “Kami faham bahawa kebanyakan kami mengalami tahun yang sukar, namun hakikatnya tayar juga haus apabila ia tidak digunakan. Oleh yang demikian, tujuan asas kempen ini adalah untuk membuat orang berfikir tentang keselamatan kereta dan tabiat penyelenggaraan kereta yang baik. Tayar adalah satu-satunya perkara yang mengekalkan kereta di jalan raya, oleh itu adalah penting untuk merangsang tabiat penyelenggaraan tayar yang baik untuk memastikan keselamatan pada setiap masa.”

 Untuk mengambil bahagian, pelanggan perlu memenuhi satu set kriteria di mana pelanggan mesti memiliki dan memandu kereta secara sah, dan telah mendaftar dalam talian melalui Laman web Goodyear Malaysia’s Worry Free Assurance selepas membeli di sekurang-kurangnya dua biji tayar dari mana-mana pusat Goodyear AutoCare. Menjelang akhir tempoh kempen, peraduan itu memperoleh lebih daripada 10,000 penyertaan di mana tiga pemenang – Jernatherao, Ivy Know dan Muhammad Aiman ​​telah dipilih oleh Goodyear sebagai pemenang hadiah utama jenama itu Perodua Ativa baharu. “Bagi pihak Tahun yang baik ini, Kami ingin untuk berterima kasih pelanggan yang mengambil bahagian dalam peraduan dan ingat untuk kekal selamat serta memandu dengan selamat. Kepada pemenang hadiah utama kami, setinggi-tinggi tahniah bagi pihak Goodyear,”. Untuk maklumat lanjut tentang tayar Goodyear, sila layari www.goodyear.com/my. Selain itu, berpeluang memenangi hadiah menarik dengan kempen Tahun Baru Cina Goodyear yang akan datang  serta Goodyear Angpow Giveaway, untuk maklumat lanjut layari www.goodyearcnygame.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *