ROLLS-ROYCE MOTOR CAR KEMBALI DI MONTEREY, CALIFORNIA.

Monterey Car Week, Rolls-Royce Motor Cars mempamerkan dua Bespoke yang unik dengan paparan yang menakjubkan di ‘The Quail, A Motorsports Gathering,’ jenama mewah terkemuka di dunia menonjolkan ahli terbaru keluarga Rolls-Royce, Ghost, di samping Cullinan Black Badge.

ROLLS-ROYCE GHOST

Ghost, lelaran terbaru dari produk yang paling berjaya dalam sejarah 117 tahun marque, adalah ditunjukkan tahun ini di Monterey dengan sebilangan besar warna Bespoke Friskee Pink yang berwarna-warni. Untuk yang pertama, warna unik ini menghiasi bentuk  minimalis yang disediakan oleh ‘Post Opulent’ reka bentuk Ghost. Melengkapkan pilihan warna yang meriah ini adalah dalaman kulit Navy Blue dan Arctic White  yang menggabungkan warna kulit Rolls-Royce baru, Shieda. Warna terang dan berani merah jambu magenta menonjolkan garis panjang yang tidak terputus di seluruh kabin, di mana Ghost  dikenali. Perincian jahitan di Shieda terdapat di tempat duduk Ghost, sandaran kepala . Setiap perincian yang elegan telah ditempatkan dengan teliti.

Direka khas di sekitar Rolls-Royce Motor Cars Architecture of Luxury, Ghost menampilkan gabungan reka bentuk reduksionis dan teknologi canggih. Di bawahnya di bahagian luarnya, Ghost adalah Rolls-Royce yang paling maju dari segi teknologi. Sistem penggantungan mengintegrasikan peredam wishbone depan atas yang unik, Flagbearer digital pengurusan penggantungan dan Penghantaran Berbantu Satelit termaju di dunia ke memberikan pengalaman pemanduan yang sangat baik.

ROLLS-ROYCE CULLINAN BLACK BADGE

Black Badge direka untuk pelindung Rolls-Royce yang menolak pematuhan dan berani berbeza. Dengan estetika yang lebih gelap dan gelap, rangkaian kenderaan bermotor ini mengundang pelanggan untuk mendorong batasan reka bentuk Bespoke agar sesuai dengan keperibadian mereka. Namun, Badge Hitam lebih banyak daripada reka bentuk yang memikat. Jurutera marque telah mencipta rawatan dinamik Bespoke yang menghasilkan lebih banyak daya kilas, kawalan dan kuasa. Lencana Hitam Cullinan ini menampilkan bahagian luar Iced Turchese yang dramatik dengan tanda tangan Hitam Perincian lencana, membuat pernyataan yang berani dan progresif. Di dalamnya, warna terbalik, dengan bahagian kulit hitam diserlahkan dengan kulit Turchese. Lemoncate Turchese yang dipesan lebih awal logo, ofen digambarkan sebagai simbol ‘infnity’ dan ciri khas produk Black Badge, berpadu dengan lancar dengan Technical Carbon Veneer dan elemen dalaman yang tinggal. Rolls-Royce Ghost di Friskee Pink dan Cullinan Black Badge di Iced Turchese dipamerkan di ‘The Quail, A Motorsports Gathering’, pada hari Khamis, 12 Ogos 2021 dan Jumaat, 13 Ogos,2021.

SPESIFIKASI TEKNIKAL

Lencana Hitam Cullinan: NEDCcorr (gabungan) pelepasan CO2: 341 g / km; Penggunaan bahan api:

18.8 mpg / 15.0 l / 100km. WLTP (gabungan) pelepasan CO2: 377-355 g / km; Penggunaan bahan api:

17.0-18.1 mpg / 16.62-15.6 l / 100km.

Hantu: NEDCcorr (gabungan) pelepasan CO2: 343 g / km; Penggunaan bahan api: 18.8 mpg / 15.0

l / 100km. WLTP (gabungan) pelepasan CO2: 347-359 g / km; Penggunaan bahan api: 17.9-18.6 mpg /

15.2-15.8 l / 100km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *