Chery Secara Rasmi Buka Bilik Pameran Di Negri Sembilan

Chery Auto Malaysia dengan bangganya memperkenalkan bilik pameran dan pusat servis Chery baharu di Negeri Sembilan, dimiliki dan dikendalikan oleh rakan kongsi pengedar SS Mobile Sdn Bhd.

Terletak di PT 10848, Jalan Desa Cempaka, Taman Desa Cempaka, 71800 Nilai, Negri Sembilan pusat 3S baharu ini berkeluasan 310 meter persegi, menawarkan pelanggan pengalaman komprehensif dalam melihat kenderaan, perkhidmatan pelanggan dan penyelenggaraan.

Pelanggan boleh melihat kumpulan penuh kenderaan Chery di bilik pameran, dan mengalami ruang istirahat pelanggan, pusat servis dan bengkel. Pusat servis ini menawarkan ruang perkhidmatan yang mencukupi yang dikendalikan oleh juruteknik Chery terlatih.

“Dengan pembukaan pengedar Chery Nilai, kami kini boleh memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan di Negeri Sembilan. Pelanggan yang sebelum ini terpaksa melakukan perjalanan dari Nilai ke Seremban untuk perkhidmatan kenderaan Chery tidak lagi perlu melakukan perjalanan itu,” kata Soon Boon Ping, Pengarah Rangkaian Chery Auto Malaysia yang merasmikan pengedar Chery Nilai bersama Datuk Johnny Chan, Ketua Operasi Pegawai SS Mobile Sdn Bhd.

Bilik pameran dibuka setiap hari – dari 9 pagi hingga 6 petang (Isnin – Ahad dan Cuti Umum). Manakala pusat perkhidmatan dibuka dari 9 pagi hingga 6 petang (Isnin – Jumaat) dan dari 9 pagi hingga 1 tengah hari (Sabtu); ditutup pada hari Ahad dan Cuti Umum.

Untuk senarai pengedar Chery yang dikemas kini di Malaysia, sila layari https://www.chery.my/dealer-locator/

Untuk maklumat mengenai rangkaian penuh kenderaan Chery, layari www.chery.my. Ikuti halaman Facebook Rasmi Chery Malaysia di https://www.facebook.com/cherymalaysiaofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *