SETIAP MATA BONUSLINK SEDIKIT AKAN DIKIRA DI SHELL.

Kumpul 100 Mata Ganjaran BonusLink Standard dan Dapatkan Ganjaran dengan Baucar Shell RM5 dari 1 Mac hingga 31 April 2022

Shell terus memberikan ganjaran “ TAMBAHAN”  kepada pelanggan dengan lanjutan kepada kempen “Every Little Point Counts” dengan kerjasama BonusLink. Kini dengan hanya 100 Mata BonusLink standard, pelanggan akan menerima baucar Shell RM5 masing-masing pada bulan Mac dan April. Kempen ini bermula dari 1 Mac 2022 dan berakhir pada 31 April 2022.

Setiap mata kecil dikira kerana pelanggan dapat mempercepatkan kutipan Mata BonusLink mereka dengan membeli keperluan perjalanan harian mereka di stesen Shell. Pelanggan hanya perlu membelanjakan bahan api atau diesel Shell, membeli makanan ringan di Shell Select atau dapatkan pastri di Deli2Go bersama-sama dengan minuman di Costa Coffee, dan mereka akan menerima e-baucar RM5 melalui aplikasi BLINK apabila mereka mengumpul 100 Mata BonusLink standard dalam sebulan.

Pelanggan boleh mula memperoleh mata dengan mendaftar untuk BonusLink di stesen Shell terdekat atau mendaftar dengan memuat turun aplikasi BLINK dari Apple App Store atau Google Play Store.

Pengguna kali pertama bersedia untuk menerima hadiah kerana mereka akan menerima baucar Shell RM4 semasa mendaftar dan 100 mata tambahan apabila pelanggan meminta wira tapak untuk kod rujukan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.shell.com.my/motorists/loyalty-and-payment/ganjaran-baucar-Shell.html.

GALERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *