Tag: scooter

Yamaha Majesty 250

Ketika kemunculan kali pertama skuter Yamaha Majesty 250 pada tahun 1995 jika tak silap admin, memang payah nak kelipkan mata. Maklumlah, masa tu sosial media pun belum ada lagi kan. Bila dapat membelek skuter yang ketika itu admin anggap macam kenderaan orang berada dengan harga hampir RM27,000.00, terus menjadi salah

Suzuki Burgman 400

Suzuki Burgman pilihan terbaik Eksekutif Muda Suzuki Burgman merupakan antara skuter bersaiz sederhana yang popular di Europe dan juga Amerika. Suzuki Burgman atau juga dikenali sebagai Skywave di kebanyakan pasaran luar negara mempunyai variasi dari 125cc hingga 650cc. Namun di Malaysia hanya model 400cc di perkenalkan di penghujung 2017. Ketika mula mula

Vespa GTS Super 300

Sememangnya kita tahu Vespa merupakan satu jenama yang unik dan mengekalkan gaya yang tersendiri. Jika anda seorang yang meminati skuter klasik ini, pastinya tidak mahu terlepas untuk mengetahui apakah kehebatan yang ada pada Vespa GTS Super 300 ini. Vespa baharu ini masih mengekalkan konsep rekabentuk sporty classic seperti model sebelumnya.